Onze lokale gids geniet van de zon

Al zeg ik het zelf: het was een fantastische reis. Vermoeiend, maar mooi.

En de weergoden waren ons gunstig gezind. Fenomenale onweders, een zandstorm met daarin hagel en uiteraard ook gewoon mooi weer. Alvast een ervaring om nooit te vergeten.

Ik hoop binnenkort tijd te vinden om wat natuur- en wildlifefoto’s online te zetten, maar voorlopig moet je het stellen met enkele sfeerbeelden van de groep.
Deelnemer en professioneel fotograaf Luc Roymans publiceerde op zijn website wel al enkele foto’s.

Download nu de brochure van de aprilreis

Landrovers

Alle deelnemers zijn erg blij met de verlengde jeeps. Het zorgt meteen voor een Afrikasfeer. En bovendien geraken we zo op plaatsen waar andere groepsreizen nooit geraken.

Grappig ook om te zien dat ik de lokale gids op plaatsen en wegen heb gebracht waar hij zelf nog nooit was geweest.

[dopwgg id=”23″]

 

Eten, drinken en genieten

’s Middags zoeken we altijd de beste plekjes om te picknicken. Dankzij de frigo’s in de jeep en de inventiviteit van onze gids hebben we elke dag een lekkere lunch. En ja, af en toe doen we een braai of maken we cocktails op de meest onmogelijke plaatsen.

[dopwgg id=”24″]

 

Avontuur

Niet dat we echt gevaarlijke dingen doen, maar voor mooie foto’s en uitzichten moet je als eens het randje opzoeken. En wie dicht bij cheetahs wil komen, doet dat beter te voet dan vanuit een jeep…

[dopwgg id=”25″]

 

En uiteraard: fotografie

Een mens zou haast vergeten dat het in de eerste plaats een fotoreis is. Met fotografen die doen wat ze graag doen: fotograferen en genieten.

[dopwgg id=”26″]

 

Recommended Posts