Het programma van mijn fotoreis door Namibië in oktober ligt helemaal vast.

Het is een exclusief programma waar ik zelf heel hard naar uitkijk. De beste locaties verzameld in 1 reis. Ik garandeer je dat je deze mix nergens anders vindt.

Download nu de brochure van de oktoberreis

Wildlife op zijn best

Oktober is de beste periode om dieren te observeren. We spenderen 2 dagen in Etosha en 2 in Erindi, de beste wildreservaten van Namibië. In Erindi zijn onze gidsen de fotografen van het domein zelf, die ook nog eens toelating hebben om off-road te rijden. Beter wordt het niet.
Ook in de Kalahari, Tiras, Swakopmund en Etendeka staan er 4×4 safari’s op het programma met focus op dieren.

Afwisselende landschappen

De belangrijkste landschappen van Namibië komen aan bod. De duinenrijen van de Kalahari, sprookjesachtige kokerbomen, het Tirasgebergte, Sossus, Dead Vlei, de rotsformaties van Damaraland, de tafelbergen van Grootberg en de lagunes rond Walbisbaai.
Zowat elke dag is het landschap helemaal anders. Dat is wat Namibië voor mij zo’n topbestemming maakt.

Cultuur

Ik neem je mee naar kleine dorpjes waar ik doorheen de jaren mensen heb leren kennen. We komen ook in contact met lokale culturen zoals de San (Bosjesmannen), Damara en Himba.

Stuk voor stuk toplodges

Je moet het programma bekijken om het te geloven. Elke nacht slapen we in luxueuze lodges met fenomenale uitzichten.
Ik ben er nog nooit in geslaagd om al deze toppers in 1 reis te steken. En het zal me waarschijnlijk ook nooit meer lukken.

Private Tented Camp nabij Sossus

Dit is waar ik het meest naar uitkijk. Er wordt speciaal voor ons een exclusief tentenkamp neergezet met onze eigen privé-chef. Elke tent heeft een eigen badkamer en toilet.
En dat vlakbij Sossus en Deadvlei waardoor we als enigen ook buiten de openingsuren toegang hebben tot deze plaatsen. Zonder andere toeristen dus.

2 verlengde jeeps

De hele reis hebben we 2 verlengde jeeps ter beschikking. Iedereen heeft een plaats aan het venster en voldoende ruimte voor zijn materiaal. Dak en vensters kunnen open voor volledige vrijheid.
Of om eens te wuiven naar andere toeristen die als sardines bij elkaar gepakt in hotsende busjes door het land worden vervoerd.

Ook voor partners van fotografen

De focus ligt uiteraard op fotografie, maar de 4×4 safari’s waarbij we op zoek gaan naar dieren zijn voor iedereen een belevenis.
Waar de focus ligt op landschappen, kunnen niet-fotografen zonder enig gevaar rondwandelen.
Op elk moment is er een extra gids en een tweede jeep aanwezig, zodat ik ook niet-fotografen de vakantie van hun leven kan bezorgen.

Bekijk het programma op de website of Download de brochure

 

erindi0002 etosha0004 etosha0006 himba0001 sossus0004 07-fotoreis-namibie0001 06-fotoreis-namibie0008 05-fotoreis-namibie0006 08-fotoreis-namibie0005 08-fotoreis-namibie0007 10-fotoreis-namibie0004 15-fotoreis-namibie0008 12-fotoreis-namibie0002 11-fotoreis-namibie0005

Bekijk het programma op de website of Download de brochure

Recommended Posts